En nytänkande elektriker Stockholm

Det har funnits en elektriker Stockholm som har tänkt utanför boxen i rätt många år.

Nu är det dags att jag introducerar dem för er. Det är en elektriker som under många år tagit allting ett steg längre, de har gått efter dem mest energisnåla LED-lamporna på marknaden för att ge sina kunder den bästa effekten.

Men det har alltid handlat om service i deras ögon och det är därför de är på toppen av berget idag. Men att komma upp till toppen som elektriker och vara en av drakarna för en stund räcker inte. Utan du måste vara beredd på att alltid ge den bästa servicen, utföra de bästa jobben och alltid vara trevlig.

Alla elektriker i Stockholm likadana?

Nej alla firmorna i Stockholm är inte likadana utan det är enbart ett fåtal elektriker som vet värdet på rekommendationer. Men de som känner till värdet vet vad dem får ut av det. Och det är inte enbart en bra rating på någon förmedlingssajt vi pratar om utan det är ett konstant flöde av kvalité-förfrågningar som kommer in.

Finns det något bättre ur en företagssynvinkel?

Vad kostar en laddstolpe?

Det är en stor skillnad på priset från modell till modell. Vissa laddboxar är billiga då dem enbart fungerar till ett bilmärke och vissa är snäppet dyrare men fungerar universellt. Så med andra ord är det en fråga om pris och hur många olika bilar ni har. Om ni är privatpersoner och enbart ska installera en i ert garage, kan ni gå för den billigare varianten.

Men ni kommer ju med största sannolikhet vara den enda som använder sig av den så ni vet ju vilken modell ni behöver.

Men om ni är en bostadsrättsförening kan det vara bra att ta den universella, dels för att ni delar på kostnaden så ökningen blir inte så stor. Samt dels för att ni antagligen har flertalet olika bilmärken i er förening.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *