Hemstädning i Örebro

I Örebro har hemstädning blivit allt mer populärt de senaste åren. Vår vardag har blivit allt för stressig för att hinna med alla måsten. Det finns så mycket du måste göra under en vecka och att behöva använda din lediga tid för att städa är inte det ultimata.

Istället är det värt att hitta en firma i Örebro som erbjuder hemstädning. Inte enbart slipper du själv att utföra städningen, men den blir även utfört på ett professionellt sätt.
Hur hittar du då den perfekta firman för hemstädning i Örebro?

Det första du borde kolla på är vad tidigare kunder har sagt om firman. Du vill undvika städfirmor som har fått många dåliga recensioner. Ett annat tips är att skaffa ett flertal olika offerter för den tjänsten som du är ute efter.

Tänk på hur ofta du vill ha städningen utförd, allt från en gång i veckan till en gång i månaden och vad du vill att ska ingå. Vissa firmor tar extra betalt för till exempel fönsterputsning, och för att rengöra ugnen.

Fördelar med hemstädning

Det är inte bara att städa, utan det krävs kunskap om hur du städar också. Det gäller att använda rätt produkter och inte missa ställen att städa på. Det är enkelt hänt när du städar själv, speciellt om du är stressad.

Om du bor i Örebro och anställer en firma för hemstädning kan du vara säker på att städningen blir utfört på ett korrekt sätt. Det är inte enbart dammsugning som blir utfört i ditt hem, utan lister städas, under soffan, bakom sängen – ja, alla ställen du själv kanske missar. De flesta firmor använder dessutom enbart miljövänliga material som inte har några skadliga kemikalier.

Att ha ett städat hem är dessutom väldigt bra för din hälsa. Inte enbart är det bra för att förhindra allergier och sjukdomar då ditt hus innehåller mindre bakterier, utan också din mentala hälsa. Att vara i ett hus som är stökigt kan leda till depression och att du känner dig omotiverad.

RUT-avdraget gäller för hemstädning i Örebro

För hemstädning i Örebro gäller RUT-avdraget som gör att det blir billigare att anställa en städfirma. RUT betyder “rengöring, underhåll, tvätt.” och det är ett skatteavdrag på hushållsnära tjänster i Sverige. Avdraget gäller på upp till 50 % av arbetskostnaden, och uppgår till 50 000 kronor per person över 18 år i hushållet. Detta skatteavdrag blev framröstat under 2017 för att göra hemstädning till en mer tillgänglig tjänst för alla i Sverige.

För att få RUT-avdraget gäller det att företaget du anställer har F-Skatt. Avdraget dras av på din slutgiltiga räkning. Det kan inte bli enklare än så här att anställa en städfirma för att hjälpa dig med hemstädning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *