Arbeta som plattsättare Stockholm

Det krävs en oerhörd känsla för fokus och tidsuppfattning för att arbeta som plattsättare i Stockholm. I och med att spacklingen torkar på inte allt för lång tid så krävs det att man inte spacklar mer än vad man hinner lägga. Annars står du där och måste riva upp det för att kunna lägga om. Det är ett väldigt intensivt arbete under den tiden innan spacklingen har torkat. Om du har problem att hålla tider ber jag dig för din egen skull att söka dig till andra branscher. Då slipper du skämma ut dig framför kunder och ringa chefen och berätta att entreprenaden kommer ta längre tid än planerat.

I Stockholm finns denna firma som är duktig.

Lönen som plattsättare i huvudstaden

Att arbeta som plattsättare är att räkna med en hög lön från sekunden du är klar med tiden som lärling. Lärlingsperioden som plattsättare i Stockholm kan jämföras med lärlingstiden som snickare. Det är ungefär lika mycket ansvar som krävs av dig, och ungefär samma lön som betalas ut den 25e. Det finns även en hel del arbetare som

Att arbeta i Stockholm

Det är en stor skillnad att arbeta i Stockholm kontra Linköping. I de mindre städerna är det svågerpolitik som gäller mellan kund och företag. Så där är det viktigaste marknadsföringsmässigt att vara trevlig på lokala krogen och att alltid hälsa på främlingar. I Stockholm är det en stenhård konkurrens. Här är det betydligt mycket viktigare att investera i digital marknadsföring än att vara trevlig på Stureplan. Ur ett arbetarperspektiv har Stockholm betydligt mycket dyrare hyra, däremot tillkommer det betydligt mycket bättre löner i huvudstaden. Det jämnar ut den hyresskillnaden.

Stockholm har ju med sina avstånd även ett krav att du behöver körkort vilket kan vara jobbigt i sig. Dock kommer ju anställningen i regel alltid med en tjänstebil som du får av företaget så det är ju ett plus i kanten.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *