Skull Smash inför kampsporten

När man ska utföra ett verkligt kraftprov, när man vill vara bäst när det gäller, ja det är då idrottare kan ta till det ultimata medlet Skull Smash Ammoniak. Man kan utan överdrift påstå att Skull Smash lever upp till sitt namn. Det är en sanslös krafthöjare just för den lilla stund det gäller som allra mest att vara en vinnare. Det är ett kraftfullt medel, som ska användas med stor försiktighet. Är man frisk och pigg ska det inte vara några problem med att använda det då och då. Oftast är det tyngdlyftare och kampsportare som använder Skull Smash för att åstadkomma en enastående prestation med maximal kraftutveckling.

Luktsalt är en tradition

Det verksamma ämnet i Skull Smash är ammoniak, som i sig är ganska kraftfullt och även farligt i stora doser. Men det är ingen ny företeelse. Även i gamla tiders luktsalt ingick ammoniak, för att väcka avsvimmade damer till liv. Det retar och ger en extrem kick till andningsverksamheten, så man blir hyperalert och aktiverad av det. Alltså är luktsalt en kulturell tradition.  Skull Smash är en sorts nutida variant, men nu är den avsedd för att låta användaren uppleva extrema krafter under sin sportutövning. Medlet kan till exempel användas vid strongman, styrkelyft, ishockey, rugby och kampsport.

Olika sorters Skull Smash

Skull Smash finns på burk och man väljer mellan tre olika dofter. Först har man Regular, den vanliga, utan tillsatta essenser. Det andra alternativet är Cold Cooked, ammoniak kombinerad med mentholessens. Tredje varianten är Skull Smash Whiskey, som är ammoniak kombinerad med whiskeyessens. Alla dessa tre varianter av Skull Smash är lika verkningsfulla, så det är bara doften som skiljer. Man använder medlet genom att hålla burken cirka 10 centimeter från näsan och dra in ordentligt.

Man kan också köpa Skull Smash Ammoniak Single Dosage, som är 15 ampuller i en plåtlåda. Man krossar en ampull mellan fingrarna och får full effekt direkt.

Använt med förnuft är Skull Smash till stor nytta för den som vill vara bäst när det gäller och under särskilda tävlingsmoment där det är viktigt att ha superkrafter.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *