Städservice Stockholm

Det finns väldigt många äldre som fortfarande bor hemma och som inte kan städa sina hem längre. Med det hektiska livet som vi lever idag finns det en stor chans att varken barn eller barnbarn har tid att komma och hjälpa till med städningen. Det är inte heller hemtjänstens jobb att hjälpa till med städningen i hemmet.

Då kan du eller en anhörig höra av dig till städservice Stockholm för att få en gratis offert inom 24 timmar. Du kan själv välja om det ska vara ett abonnemang så att företaget kommer en gång i veckan, varannan vecka eller varje dag. Det är helt upp till dig som kund att bestämma hur ofta du vill att städservicen ska komma. Det kan vara bra att veta att dessa även städar på kontor. Det gör att du som faktiskt har ett företag och hyr ett kontor kan få hjälp av städservice Stockholm.

På ett kontor kan det vara väldigt stressigt och att ha ett städföretag som gör jobbet åt en kan underlätta stort. Många företag har städare som kommer till kontoret för att städa både kontorsrum, konferensrum och toaletterna. Vissa människor vill ha det välstädat medan andra nöjer sig med att ha det mindre noga. Oftast städar vi genom att dammsuga då och då men ska vi ha gäster så städar vi lite mer ingående. Då kan det hända att vi både dammsuger, svabbar golven, dammar och torkar av bord och köksbänkar för att få ett fint skinande slutresultat.

Det är du som kund som bestämmer vad, när och hur det ska städas. Städservice Stockholm vill vara det bästa företaget de kan för sina kunder. Är du inte nöjd måste du påtala detta för att kunna lösa problemet. Du behöver inte vara utbildad som städare utan det kan alla vara. Huvudsaken är att du är trevlig och kan ta order och kritik från kunden.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *