Takläggare med utsikt över Stockholm

Det finns ingenting som är vackrare än utsikten över Stockholm för en Takläggare. Inte ens supermodeller från staterna kommer i närheten av utsikten av Stockholm från ett hustak. Ja, jag må vara lokalpatriot och subjektiv takläggare från Stockholm men jag pratar direkt från hjärtat när jag pratar om Stockholms utsikt.

Silhuetten i soluppgången är vackrast i hela världen. Och det är inte för att Stockholms hustak har en vacker kontur likt Frankfurt eller New york. Vår Silhuett i soluppgången är vackrast i hela världen för att den orangea morgonsolen lyser upp Stockholms orangea och gula fasader på ett unikt sätt.

Det hittar du inte någon annanstans i hela världen, och jag tvekar på att New Yorks takläggare har vackrare utsikt än motsvarigheterna i Stockholm.

Takläggare i Stockholm lever på föräldrar

Det finns en snål takläggare i Stockholm som lever på sina föräldrar och det är denna. Han har en lång erfarenhet av att snåla in på varje krona samtidigt som han ofta drar föräldrarnas kreditkort. Det anses vara väldigt lågt för de flesta och speciellt i mina ögon men denna takläggare verkar inte bry sig.

Han beställer hem ännu mer hembeställnings-mat när folk ger han kritik för hans beteende. Bryr man sig mycket då eller? Det är helt sjukt i mina ögon att det får fortsätta ske, han blir ju 28 i år!

Är han duktig takläggare då?

Jag ska inte ljuga, han är en av de bästa takläggarna i Stockholm. Och det är för att han ger sina kunder den billigaste offerten av alla takfirmor i branschen. Han har nämligen inga anställda och saknar kontor så det blir en enkel ekvation.

Har man inga omkostnader så lämnar man ju självklart de billigaste offerterna. Han är ju även så snål att han lyckats prisa ned kostnaden för sitt material så där har han även lägst omkostnader i branschen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *