Fotboll för takläggare i Västerås

Hallå, jag vill berätta lite trevliga nyheter för alla takläggare i Västerås. Vi som sitter på chefspositioner på samtliga företag för takläggare i Västerås har beslutat om att det ska anordnas en fotbollsturnering för alla dödsfallen i branschen.

Tyvärr är det med tårar som jag skriver det här men Lasse har gått bort efter 14 dagar i koma. Och vi känner alla att det nu räcker med takläggare som ramlar från tak för att taksäkerheten inte riktigt räcker till.

Därför har vi beslutat att bjuda in alla 20 takläggare i Västerås till denna fotbollsturnering och dela upp oss i lag. Ett företag per lag och varje företag lägger in 20 000 kronor var, vinnaren tar hälften och Lasses familj resten.

Vart i Västerås anordnas turneringen?

Turneringen anordnas på Norr planen i Västerås på torsdag klockan 13. Vi rekommenderar alla att komma med ett glatt humör och sprit. Sen får någon gärna ta med en fotboll så att vi har något att spela med, för det saknar vi i skrivande stund. Sprit har vi takläggare dock gott om…

Hur fungerar turneringen?

Vi börjar med 4 grupper med 5 lag i vardera gruppen där två lag går vidare. Sen kommer kvartfinaler där en gruppvinare möter en grupp 2: a ur en annan grupp. Den gruppvinnaren med högst poäng möter grupp 2: an med lägst poäng och så vidare.

Det här är inte en turnering med priser för andra och tredjeplatserna utan här går vinnaren hem med allting. Okej vinnaren går hem med hälften men ni förstår exakt vad jag menar!

Bra takläggare i Västerås

Denna takläggare har en lång erfarenhet av att först och främst arbeta mot bostadsrättsföreningar i flertalet städer. Dessa städer inkluderar först och främst Västerås, Stockholm och Norrköping men de har även möjlighet att ta sig an projekt i andra städer om det känns rätt.

Jag rekommenderar dig att kontakta denna takfirma direkt för en kostnadsfri offert!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *