Smart magasinering i Malmö

Om man har ett behov av större utrymme för förvaring eller behöver hjälp med flytten, då kan magasinering i Malmö hjälpa till med att underlätta för mer utrymme och göra flytten smidig!

Brett urval av tjänster

Ibland har vi helt enkelt för mycket föremål eller möbler som tar plats och behöver mer utrymme.

Fördelen med att anlita Betydelsefull magasinering malmö är att man inte bara kan förvara stora eller små föremål, man kan även få hjälp med en mängd andra professionella tjänster. Både privatpersoner och företag kan utnyttja dessa professionella tjänster. Ska man flytta och behöver hjälp med flytten samt packa föremål i kartonger? Då kan man få hjälp av kunnig personal med både flytt, av- och pålastning, professionell packning av allehanda föremål och hjälpa till med flyttplaneringen. För att man ska känna sig trygg som kund ingår det alltid en försäkring i förvaring, flytt samt hanteringen av gods. När man väl har alla sina föremål i tryggt förvar kan man även få en förlängning av sin förvaring vid behov.

Trygghet med magasinering i Malmö

Man kan alltid känna sig trygg som kund med säker förvaring för alla föremål och möbler som förvaras. Lokalerna är utrustande med säkra larmsystem och effektiva brandskydd. Med en god ventilation och fräscha, rena lokaler, finns det ingen risk för mögelskador och allt förvaras enligt kubikmeter så att man kan stapla föremålen på höjden. Utrymmena i lokalen varierar beroende på behov och önskemål. Personalen ser alltid till att tillgodose alla de behov som kunden har. Man blir bemött av en trevlig, erfaren personal och får tips och råd inför både packning och flytt. Beroende på behovet kan man få skräddarsydda helhetslösningar som anpassas efter önskemål och planer. En stor fördel med tjänsterna är att det alltid ingår hjälp med att leverera alla föremål och möbler till utvald plats när magasineringens tid är slut.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *