Om du behöver hjälp med trapplagning i Stockholm

Trappor utsätts för en hel del slitage, smuts och skador, framför allt trappor som är placerade utomhus. Även inomhustrappor som trätrappor ned till källaren eller en trappa till en övre våning kan utsättas för både slitage och skador som får trappan att se mindre bra ut. Trappor i trapputrymmen och i andra offentliga utrymmen utsätts också för mycket slitage då folk som går i trappor drar in smuts, salt och småsten under skorna, särskilt under vintern. Det gör att stenarna rispas mot trapporna så att repor uppstår men trapporna kan också missfärgas av salt och föroreningar.

Om din trätrappa har fått sprickor så är det bra om man snabbt får hjälp med att laga trappan så att inte sprickorna fortsätter att växa och på sikt skadar trappan så att det finns en olycksrisk för de som går i trappan. Mindre sprickor kan i många fall spacklas med träspackel medan större sprickor oftast innebär att man får byta ut den del av trappen som har en större spricka. Genom att lägga ett ytskikt genom att lacka den får det din trappa att se snyggare ut samtidigt som du förebygger framtida skador och repor. Genom att anlita trapplagning stockholm så kommer du att få den bästa hjälpen av certifierade hantverkare som kan detta med trappor.

En firma som utför trapplagning i Stockholm kan utöver att laga dina trappor även förändra utseendet på dina trappor så att de bättre passar in med den övriga inredningen. Kanske vill du få en annan lutning på trappan eller lägga på ett annat ytskikt istället som träpanel, parkett, klinker eller plastmatta. Du får också både rådgivning och tips om hur du bäst tar hand om din trappa så att den bibehåller det bästa skicket för en lång tid framåt.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *